Halloween 2019: Celodnevna kinozabava v Cineplexxu!
4218
4218

Za vse navdušence nad grozljivkami in srhljivkami v Cineplexx prihaja NOČ ČAROVNIC! Celodnevna Halloween zabava v četrtek, 31. oktobra!

 

V Cineplexxu pripravljajo otroški kotiček s pobarvankami in baloni od 11. ure dalje, Halloween poslikave obraza za otroke od 13.do 16. ure, za vse malo večje pa »SCARY CORNER« od 18. do 21. ure.

>> Vrhunec večera bo Horror night: Doktor Sleep ob 20. uri!

JOKER

Nadeni si nasmešek na obraz... Joaquin Phoenix je Joker!

STRAŠILA

Na noč čarovnic skupina prijateljev naleti na hišo, v kateri izjemno straši in kjer iz obiskovalcev izvabijo najhujše strahove. Noč postane smrtonosna, saj prijatelji kmalu pridejo do zastrašujočega spoznanja, da so nekatere nočne more resnične.

TERMINATOR: TEMAČNA USODA

Dobrodošli v dan po sodnem dnevu. Producent James Cameron se vrača, skupaj z režiserjem Timom Millerjem za TERMINATOR: TEMAČNA USODA!

ZLOHOTNICA: VLADARICA ZLA

V Disneyjevi Zlohotnici: vladarici zla, nadaljevanju svetovnega hita zgodbe o Trnuljčici iz leta 2014, začenjata Vladarica zla (Angelina Jolie) in njena varovanka Aurora (Elle Fanning) raziskovati kompleksne odnose znotraj družine. Zaradi prihajajoče Aurorine poroke, se ti odnosi razvijajo v različne smeri in se na svoji poti srečajo z nepričakovanimi zavezniki in novimi mračnimi silami.

>> Vstopnice so že v prodaji! <<

4218

Nalaganje vsebine...

Loading...