NORI TOREK: Filmi v Cineplexxu le 1,99 EUR!

128
128

VSE FILME si lahko samo v torek, 26.11. ogledate po NORI CENI - 1,99€! Samo v Cineplexxu.

 

Na šestih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče samo v torek, 26. novembra ogledati po nori ceni, 1,99 evra.

PONUDBA TAKO ZA DRUŽINE, KOT ZA LJUBITELJE AKCIJ

Na velika platna sta se vrnili sestri Elza in Ana v novi animirani dogodivščini LEDENO KRALJESTVO II ter animirana komedija PRI ADDAMSOVIH o eni najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družini Addams ter zimsko pustolovščino MALI JETI.

Na programu bodo tudi akcijski biografski film IZZIVALCA z Mattom Damonom in Christianom Balom v glavni vlogi, ki prikazuje resnično dogajanje na 24 urni dirki Le Mans. Biografska drama JUDY, v kateri v vlogi legendarne zvezdnice Judy Garland navduši Renée Zellweger ter triler JOKER z odličnim Joaquinom Phoenixkom v glavni vlogi; film je pred nekaj dnevi postal najdonosnejši film, ki je nastal po stripovski predlogi ter epski spektakel BITKA ZA MIDWAY.

V torek, 26. novembra v Cineplexx kinih velja enotna akcijska cena za vse filme; tudi za filme v 3D in tiste, daljše od 120 in 140 minut.

Vstopnice so že v prodaji preko spleta ter na blagajni Cineplexxa. Rezervacije niso možne.

128

Nalaganje vsebine...

Loading...