LADIES NIGHT: V Cineplexx prihaja božična komedija LAST CHRISTMAS
721
721

Pridružite se nam na Ladies nightu z romantično komedijo Last Christmas, ki bo v sredo, 27. novembra ob 20.00! V vseh naših kinih!

 

Božično vzdušje se začenja že 27. novembra, saj prihaja romantična komedija, ki so jo navdihnili ritmi Georgea Michaela z naslovom Last Christmas.

V glavnih vlogah zaigrata Emilia Clarke (Igra prestolov) in Henry Golding (Milo za drago, Crazy Rich Asians), igrata pa še Emma Thompson in Michelle Yeoh. Romantično komedijo je režiral Paul Feig (Milo za drago, Vohunka, Dekliščina), scenarij pa sta napisali oskarjevka Emma Thompson, ki sodeluje tudi kot producentka, in Bryony Kimmings.

O FILMU

Kate (Emilia Clarke) v trgovini z božičnimi okraski dela kot prodajalka, svojo službo pa, medtem ko mora biti oblečena v palčico in zvončkljati s škornji, sovraži. Njeno življenje je polno slabih odločitev, hodi na avdicije, za njo je več neuspešnih zmenkov in prav nič ji ne gre po maslu. Ko v njeno življenje vstopi Tom (Henry Golding), se ji življenje obrne na glavo...

OGLEJ SI NAPOVEDNIK:

Last Christmas vključuje glasbo Georgea Michaela, tudi grenkosladko praznično klasiko, po kateri je film dobil naslov. V filmu pa je tudi nov in doslej še neobjavljen material legendarnega dobitnika grammyja, ki je v svoji ikonski karieri prodal več kot 115 milijonov albumov in posnel deset pesmi, ki so zasedle prvo mesto lestvic.

DARILA IN NAGRADNO ŽREBANJE

Vsi obiskovalci bodo dobili paket vatic Cotoneve in tester tekoče podlage Max Factor. Pred filmom bom izžrebali tudi darilna paketa Rimmel in Christina Aguilera.

VSTOPNICE SO ŽE NA VOLJO!

721

Nalaganje vsebine...

Loading...