COMEDY NIGHT v Cineplexxu - Možje v črnem: Globalna grožnja

334
334

Ljubitelji komedij, ne zamudite dogodka Comedy night MOŽJE V ČRNEM: GLOBALNA GROŽNJA v sredo, 12. junija ob 20.00 v vseh Cineplexx kinih!

 

Tu je nova generacija najslavnejših tajnih agentov na svetu in najboljši med najboljšimi bodo to poletje reševali svet. Novi agenti, nove dogodivščine, a prav tako kot vedno nezadržna zabava. Za obilo smeha bodo poskrbeli: Chris Hemsworth, Rebecca Ferguson, Tessa Thompson, Liam Neeson in Emma Thompson.

Chris Hemsworth in Tessa Thompson sta zlahka skočila v črni obleki agentov H in M, ampak lahko ste prepričani, da reševanje sveta ne bo potekalo tako gladko. Predvsem zato, ker se nevarnost skriva prav med njunimi kolegi. Kot lahko razberemo že iz samega naslova filma, bo sovražnik letos napadel na svetovni ravni; vesolje se širi, z njim pa tudi vse večja nevarnost.
Ob Chrisu Hemsworthu in Tessi Thompson se v filmu v vlogah njunih mentorjev pojavita tudi Liam Neeson kot High T in Emma Thompson kot agentka O.

Film Možje v črnem: Globalna grožnja predstavlja nove agente, ki bodo letos reševali svet, prikazuje pa tudi drugo plat znanih junakov, ki je doslej nismo imeli priložnosti spoznati in zaradi katere boste podvomili o vsem, kar ste mislili, da veste o Možeh v črnem. Ste pripravljeni na še nikoli videni déjà vu in na novo pustolovščino v črnem?

OGLEJ SI NAPOVEDNIK:

>> VSTOPNICE SO ŽE V PRODAJI!

334

Nalaganje vsebine...

Loading...