Action Night v Cineplexxu: Will Smith se v Dvojniku bori s sabo
228
228

Pridružite se nam na Action nightu: Dvojnik 8. oktobra ob 20. uri in med prvimi preverite kateri Will Smith je zares zloben in ali se mu bo uspelo rešiti pred samim seboj?

 

Od vizionarskega in z oskarjem nagrajenega režiserja Anga Leeja jeseni na velika platna prihaja znanstveno-fantastični triler z naslovom Dvojnik, v katerem se Will Smith, dvakratni nominiranec za oskarja, kot upokojeni morilec sooča s svojim mlajšim dvojnikom, ki ga hoče ubiti.

OGLEJ SI NAPOVEDNIK:

50-letnega upokojenega elitnega morilca, Henryja Brogana (Will Smith), zasleduje in mu streže po življenju skrivnostni mladenič, ki lahko predvidi vsak njegov korak. Brogan ugotovi, da gre za njegovega 24-letnega klona. Skupaj s kolegoma se znajde na begu, na poti pa iščejo resnico. Njihovo odkritje Brogana prisili, da gre proti ljudem, ki jim zaupa, in moral se bo odločiti, katero življenje je več vredno – njegovo ali življenje klona.

To je Will Smith, kot da ga še nikoli niste videli. Dvakrat.

V filmu Dvojnik sta dva Willa Smitha – igralec zaigra 51-letnega morilca in 23-letnega morilca, ki hoče ubiti starejšega. Smithov mlajši jaz pa je tako popolno realiziran digitalni človek, da lahko zaigrata oba v presenetljivi dvojni igri. “Gledate Willa, ki gleda sebe, 30 let mlajšega,” pravi producent Jerry Bruckheimer. “To je za gledalca fenomenalna izkušnja.” 

>> VSTOPNICE ŽE NA VOLJO!

228

Nalaganje vsebine...

Loading...